Az ajánlatunk

24 órás árelőny

Adunk időt átgondolni, vagy megbeszélni a részleteket azokkal, akikkel utazol. Ha a beontrips.com-on elmentesz repülőjegy+szállás utazási ötletet, és azt változatlan formában 24 órán belül megvásárolod, de mindeközben megemelkedett az ár, akkor az árkülönbözetet az utazási ötlet árának 20%-áig jóváírjuk számodra, amit felhasználhatsz a következő Beontrips foglalásodhoz. Kérjük, olvasd el figyelmesen a  24 órás árelőny felhasználási feltételeit, és mielőtt igényed jeleznéd nekünk, ellenőrizd, hogy megfelel-e az ismertetett feltételnek.

Hogyan tudod érvényesíteni a 24 órás árelőnyt?

 1. A Beontrips.com oldalán hozd létre az utazási ötletet: a foglalás összesítő oldalon válaszd a „mentés” gombot, hozd létre a felhasználói profilodat, itt megjelenik az utazási ötleted.
 2. A foglalás és az utazás dátuma közötti minimum időtartam 14 nap.
 3. Az elmentett utazási ötletet változatlan formában foglald le 24 órán belül. A foglalás adatai teljes mértékben meg kell, hogy egyezzenek az elmentett utazási ötlet adataival: ugyanazokra a járatokra, utasokra, ugyanazzal a fizetési móddal, kedvezménnyel; szükséges, hogy megegyezzenek a foglalás részletei is, mint a poggyászok, a szállásfoglalási feltételek, például a szobatípus és annak változatai (pl. ágyak elrendezése, szoba fekvése, kilátás stb.), az ellátás típusa (pl. reggelivel vagy anélkül, félpanzió stb.), illetve a lemondás / visszatérítés feltételei.
 4. Beontrips felhasználói profilodból küldd el az utazási ötletet a kapcsolat@beontrips.com címre, az utazási ötlet elmentését követő 24 órán belül. Az üzenet az alábbi információt tartalmazza: „24 órás árelőny + Beontrips foglalási szám” (pl. BON-33);

24 órás árelőny —  felhasználási feltételek

Ha a beontrips.com-on elmentesz repülőjegyet és szállást egyaránt tartalmazó utazási ötletet, és azt változatlan módon, az elmentéstől számított 24 órán belül lefoglalod, de mindeközben megemelkedett az ár, akkor az árkülönbözetet az utazási ötlet 20%-ig kedvezménykód formájában jóváírjuk számodra; ezt a kedvezménykódot a következő Beontrips foglalásodhoz használhatod fel. A 24 órás árelőny csak az elmentett és megvásárolt utazási csomagokra alkalmazható, amennyiben a beontrips.com-on elmentett utazási ötlet 24 órán belül megvásárlásra kerül

A 24 órás árelőny felhasználási feltételei a következők:

 1. Termék. A repülőjegyet és szállást is tartalmazó utazási ötlet a Beontrips oldalán, a foglaló saját felhasználói profiljában kerül elmentésre és az elmentéstől számított 24 órán belül, változatlan formában megvásárlásra.
 2. Igény jelzése. A 24 órás árelőnyre vonatkozó igényedet a beontrips.com-on létrehozott „utazási ötlet” elmentését követő 24 órán belül kell jelezned, a jelen Felhasználási feltételekben részletezett módon. Az igény benyújtásának időpontjában megvásárolt, visszaigazolt foglalással kell rendelkezni.
 3. Kedvezmény meghatározása. A beontrips.com-on elmentett repülőjegy+szállás utazási ötlet az elmentéstől számított 24 órán belül változatlan formában foglalásra kerül, és mindeközben megemelkedett az ára, akkor az árkülönbözetet az utazási ötleten feltüntetett összeg 20%-áig kedvezménykód formájában jóváírásra kerüljuk. A kedvezménykód a következő Bbeontrips.com-eon történő foglalásra használható fel.
 4. Az árelőny feltételei. A 24 órás árelőny csak akkor érvényes, ha mind az útiterv (itinerary), mind az utazási dátumok, mind a résztvevő utasok száma, mind a fizetési mód pontosan megegyeznek és az utazást elmentő és a foglaló személye megyezik. A foglalás és az utazás dátuma közötti minimum időtartam 14 nap.
  A repülőjegy esetében pontosan egyeznie kell a repülőjáratnak és a foglalás részleteinek, beleértve, de nem kizárólag
  – a légitársaságot és a járatszámokat
  – az osztályt (First, Business, Premium Economy vagy Coach/Economy)
  – az utasok számát és típusát (pl. felnőttek, gyerekek vagy csecsemők száma)
  – egyéb kiválasztott szolgáltatásokat (poggyászválasztás, helyfoglalással vagy anélkül)
  A szállás esetében pontosan egyeznie kell a szállásnak és a foglalás részleteinek, beleértve, de nem kizárólag
  – a szobatípust és a feltételeket (pl. ágyak elrendezése, szoba elhelyezkedése, kilátás)
  – az ellátás típusát (pl. reggelivel vagy anélkül, félpanzió stb.)
  – a be- és kijelentkezés feltételeit
  – a visszatérítés feltételeit
 5. Kizáró rendelkezések. A jelen 24 órás árelőny nem érvényes
  a.) olyan utazási ötletekre, amelyek esetében valamelyik tétel (például szállás vagy légitársaság) nem azonosítható be egyértelműen;
  b.) azokra a foglalásokra, amelyek esetében az utazási ötletet elmentő személy és a foglalást végrehajtó személy nem egyezik meg;
  c.) amennyiben az elmentett utazási ötlet és a Beontripsnél történt foglalás pénzneme, fizetési módja vagy nyelve különbözik.
 6. Az igény benyújtásának módja. A foglaló saját Beontrips felhasználói fiókjából, vagy e-mail címéről a kapcsolat@beontrips.com címre küldött emailben lehetséges, a Beontrips.com-on létrehozott utazási ötlet elmentését követő 24 órán belül. Az üzenet az alábbi információt tartalmazza: „24 órás árelőny + Beontrips foglalási szám” (pl. BON-33).
 7. Az igények ellenőrzése. A Beontrips minden igényt ellenőriz, beleértve az ahhoz tartozó számlákat. Az utazásnak a lefoglalt utazási ötlet szerint meg kell történnie: módosított vagy törölt foglalások esetében a 24 órás árelőny nem érvényesíthető. A Beontrips nem dolgoz fel olyan igényt, amely (i) hiányos, (ii) bármilyen hibát tartalmaz, (iii) saját megítélése szerint nyomtatási vagy egyéb hiba eredménye (iv) vagy csalással, rosszhiszeműen vagy gyanús módon készült.
 8. Kedvezménykód kiállítása. mennyiben a 24 órás árelőnyre vonatkozó valamennyi feltétel teljesül, egy kedvezménykódot adunk, amelyet egy másik foglaláshoz használhatsz fel a Beontripsnél. A kedvezmény értéke a Beontripsnél kifizetett összeg és az utazási ötlet közötti különbség, amelynek maximális mértéke az elmentett utazási ötlet összegének a 20%-a. A kedvezménykódot az igény benyújtását és pozitív elbírálását követő két héten belül küldjük el.
 9. Érvényeség. Minden kedvezménykód a kiállítástól számított egy (1) évig érvényes; egy adott foglalás esetében minden utas által csak egy (1), illetve egy naptári hónapban legfeljebb két (2) igény nyújtható be, függetlenül attól, hogy az ügyfél hány felhasználói fiókkal rendelkezik, vagy hány foglalást végzett az adott hónapban. A Beontrips fenntartja a jogot, az általa kiállított kedvezménykód érvénytelenítésére, amennyiben a fenti szabályokat megszegik, vagy hibás kódot állított ki, vagy kiderült, hogy az ügyfél nem jogosult a kedvezménykódra, vagy a Beontrips úgy véli, hogy személyes vagy pénzügyi nyereség érdekében visszaél a 24 órás árelőny programmal.
 10. Hatály.A Beontrips fenntartja a jogot, hogy bármilyen kötelezettség vagy előzetes értesítés nélkül módosíthassa, megszűntethesse a 24 órás árelőny programot vagy akár a rendelkezésre állását korlátozhassa. A foglalás időpontjában érvényes felhasználási feltételek határozzák meg a 24 órás árelőnyre való jogosultságot. A 24 órás árelőny program módosításai nem befolyásolják a már kiállított kedvezménykódokra vonatkozó feltételeket.

Ne maradj le semmiről

A Feliratkozással elfogadom a Beontrips
adatvédelmi szabályzazát.

MKEH Engedélyszám: U-001757

A Beontrips vagyoni biztosíték biztosítását az Európai Utazási Biztosító Biztosító Zrt. nyújtja. Az oldalon található utazási ötleteken megjelenő árak tényleges kereséseken alapulnak, de a foglalás befejezéséig megváltozhatnak, ha a szolgáltatók aktuális árai módosulnak.

© 2021 Beontrips Kft.