Egyszerű, olcsó, biztonságos

Céges utazás- és szállásfoglalás

biztonságosan, online

A beontrips.com-ról

A beontrips.com oldalon, Magyarország egyik piacvezető online utazási portálján gyorsan, olcsón és biztonságosan foglalhatjuk le céges utazásainkat is a világ szinte minden tájára. A több száz légitársasággal, több százezer szállással, vasút- és busztársaságokkal összekapcsolt rendszer mindig az aktuálisan elérhető árakon, a legkedvezőbb megoldásokat ajánlja az Ön cége számra.

Repülőjegy és szállás

Szállás vagy repülőjegy külön is foglalható, de a legelőnyösebb, ha az utazást és a hotelt együtt vásároljuk meg. Ilyenkor az ár még kedvezőbb, és a Beontrips felelősséget vállal azért, ha a járaton menetrend változás történne: alternatívát is kínál, és átvállalja annak esetleges plusz költségét.

Foglalás
  • A foglalás leggyorsabb módja, ha az utas vagy a cég magának keres és foglal utazást kereső felületünkön vagy térképes tervezőnk segítségével. A beontrips.com oldalon több célállomásos utak is egyszerűen, egy tranzakcióval lefoglalhatók, jelentős időt takarítva meg a foglalással és az adminisztrációval.
  • VAGY utazási igényét küldje el a travel@beontrips.com e-mail címre, és mi egy munkanapon belül – sürgős esetben akár még hamarabb – ajánlatot készítünk Önnek.
  • VAGY hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat, ahol kérése alapján megtervezzük útját. Tel: +36 1 6777888
Fizetés

Kisebb számú foglalás esetén bankkártyás fizetés, várhatóan nagyobb volumenű utazások esetén prémium hozzáférés is igényelhető, amelyhez feltölthető foglalási keretet tudunk biztosítani.

Számlázás

A Beontrips a cég részére számlát állít ki a megvásárolt utazásról.

Riportok

A foglalások bármikor, utólag is előhívhatók, letölthetők: ez is megkönnyíti a céges utak elszámolását, könyvelését.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk telefonon vagy online is elérhető bármilyen kérdés, kérés esetén.

Biztonság

.A foglalás, fizetés, az utazás pénzügyi és technikai biztonságát elismert partnereink: az OTP Mobil Kft., az Európai Utazási Biztosító Zrt. és a Travel Compositor SA garantálja.

Bármilyen kérdés esetén

hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 1 6777888

vagy írjon nekünk: kapcsolat@beontrips.com 

MKEH Engedélyszám: U-001757

A Beontrips vagyoni biztosíték biztosítását az Európai Utazási Biztosító Biztosító Zrt. nyújtja. Az oldalon található utazási ötleteken megjelenő árak tényleges kereséseken alapulnak, de a foglalás befejezéséig megváltozhatnak, ha a szolgáltatók aktuális árai módosulnak.

© 2021 Beontrips Kft.