Segítség

Hogyan foglalj

A Beontripsnél egy helyen megtalálsz minden fontosat, ami egy utazás megtervezéséhez és lefoglalásához kell, és rögtön ki is választhasd a számodra megfelelő lehetőséget, legyen szó nyaralásról vagy városlátogatásról, családdal vagy barátokkal.

Hogyan foglalj?

Rendszerünk világméretű szállás és repülőjárat adatbázisokkal van összekötve, melyek hatalmas választékából magad állíthatod össze az igényeidnek leginkább megfelelő utazást.

A főoldalon található keresőből indulva, megadva a kiinduló és célállomást, az utazás időpontját, az utasok számát, gyorsan összehasonlíthatod az elérhető repülőjáratokat és szállásokat. Mi ajánlunk egy kombinációt, de másik járatot vagy szállást is választhatsz, így folytatva a foglalást. Érdemes több dátumra is keresni, mert főleg a repülőjegy árak nagymértékben különbözhetnek.

 

Térképes utazástervezőnket használva egyszerűen összeállíthatsz akár többállomásos körutazást is. Az indulási napot és az utasok számát kell megadnod, majd a következő lépésben, a keresés gomb megnyomása után, a kiinduló állomást. Ezután a térképen lévő állomásokból összeállíthatod utazásodat. Ha valamelyik állomáson nem kérsz járatot vagy hotelt, bármikor kiveheted az útitervből. Így akár olyan utazás is összeállítható, ahol néhány napon nincs szállodafoglalás, mert kirándulnál, vagy megoldod másképpen.

 

Ha nincs még konkrét elképzelésed, nézd meg utazási ötleteinket. Az ötletekből kiindulva is összerakhatod utazási csomagod.

Ha inspirációt keresel, nézd meg a Beontrips Magazint, ahol remek utazási tippeket kaphatsz az úti célokat jól ismerő emberektől.

Tudod már hová szeretnél utazni?   IGEN   NEM

Ne maradj le semmiről

A Feliratkozással elfogadom a Beontrips
adatvédelmi szabályzazát.

MKEH Engedélyszám: U-001757

A Beontrips vagyoni biztosíték biztosítását az Európai Utazási Biztosító Biztosító Zrt. nyújtja. Az oldalon található utazási ötleteken megjelenő árak tényleges kereséseken alapulnak, de a foglalás befejezéséig megváltozhatnak, ha a szolgáltatók aktuális árai módosulnak.

© 2021 Beontrips Kft.