Kedvezménykód

A Beontrips kedvezménykódra vonatkozó általános feltételek

A Beontrips promóciós kód utazási szolgáltatás foglalásához használható fel, csak a beontrips.com weboldalon.

  1. A Promóciós kód értéke: a kedvezmény mértéke és pénzneme mindig az adott kódhoz tartozó tájékoztatáson szerepel. Amennyiben a foglalás pénzneme más, mint a kód pénzneme, a rendszer a Beontrips által használt árfolyamon számolja át a kód pénznemét.
  2. A Beontrips kedvezménykóddal fizethető szolgáltatások: amennyiben a kódhoz tartozó egyedi tájékoztatás nem tartalmaz korlátozást, a beontrips.com oldalon megvásárolható bármely szolgáltatás vásárlásakor felhasználható, de nem használható fel olyan szolgáltatások megvásárlására, amelyek a beontrips.com oldal foglalási folyamatában nem jelennek meg, vagy más szolgáltató által üzemeltetett oldalon találhatók (például autóbérlés).
  3. A kódhoz tartozó tájékoztató tartalmazhat foglalási és leutazási időpontokra vonatkozó korlátozásokat, illetve minimális foglalási értéket, amelyhez a kód felhasználható.
  4. Felhasználása: A beontrips.com oldalon, a fizetési oldalon található „Promóciós Kód” mezőbe írva érvényesíthető a kedvezmény.
  5. Foglalásonként egy kód használható fel.
  6. Amennyiben a promóciós kód értéke nem fedezi a foglalás teljes költségét, a fennmaradó összeg az aktuális fizetési feltételek szerint fizetendő.
  7. A promóciós kód vissza nem váltható, illetve készpénzre nem váltható.
  8. A Beontrips kifejezetten megtiltja, hogy a Beontrips promóciós kódokat bárki üzleti célból értékesítésre felajánlja, különösen internetes árveréseken vagy más webes módokon.
  9. A Beontrips fenntartja a jogot ezen feltételek és kikötések tetszőleges időpontban történő, előzetes figyelmeztetés nélküli módosítására. A Beontrips az ilyen módosításokról a webhelyén (beontrips.com) ad tájékoztatást
  10. A Beontrips nem felelős a promóciós kódok nem megfelelő felhasználásából, elvesztéséből következő semmiféle kárért.

 

ne maradj le semmiről

A Feliratkozással elfogadom a Beontrips
adatvédelmi szabályzazát.