Rólunk

A Beontrips [biː ɒn trɪps]

Kik vagyunk?

A beontrips.hu-n egy helyen megtalálsz minden fontosat, ami egy utazás megtervezéséhez és lefoglalásához kell. Egyszerre nyújtjuk az online utazásszervező szolgáltatások rugalmasságát és a hagyományos utazási irodák biztonságát.

Legyen szó nyaralásról vagy városlátogatásról, csak szállás- és utazásfoglalásról, vagy programokkal és kényelmi szolgáltatásokkal kiegészített vakációról: a Beontrips oldalain egyszerűen, néhány kattintással, versenyképes áron foglalhatod le az utadat. Többszáz légitársaság és több százezer hotel, valamint számos transzfer, bérautó és programszervező szolgáltatás ajánlatait kínáljuk, hogy megtaláld az igényeidnek legjobban megfelelő utazást. Ha pedig segítségre van szükséged a foglalás vagy az utazás során, ügyfélszolgálatunk áll a rendelkezésedre.

Már tudod, hová utaznál? Foglald le az utadat több mint száz légitársaság és több százezer hotel ajánlataiből válogatva!

Inspirációt keresel? Válogass utazási ötleteink közül vagy kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot!

$

Garantáljuk a foglalásod és a fizetés teljes körű biztonságát

A foglalásod biztonságban van, mert az általad befizetett teljes összeget biztosítja az EUB biztosító társaság, az online fizetés biztonságát pedig partnerünk, az OTP Simple szavatolja.
Ha elakadtál, segítségre van szükséged a foglaláshoz vagy az utazásod során, magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk telefonon és emailben áll rendelkezésedre.

$

Inspirációt adunk

Tapasztalt utazós bloggereink és helyi túravezetőink folyamatosan kutatják és ajánlják a legérdekesebb úti célokat, látnivalókat és eseményeket. Szeretnénk használható, praktikus utazási tanácsokkal és ötletekkel ellátni, hogy közösen felfedezzük és megismerjük a világot. 

$

Csapatunk

olyan szakemberekből áll, akik az online turisztikai szektorban szereztek nagy tapasztalatot. Mi magunk is szívesen járjuk a világot, és keményen dolgozunk azon, hogy folyamatosan fejlesszük oldalunkat és szolgáltatásainkat.

$

Csak megbízható, elismert partnerekkel szerződünk,

akik hozzáférést biztosítanak a szállás-, repülőjegy- és autókölcsönző adatbázisokhoz, illetve biztosítják a többi, utazáshoz kapcsolódó szolgáltatást. Partnereinkkel közösen arra törekszünk, hogy az egyes elemek egy tökéletes, felejthetetlen utazássá és élménnyé álljanak össze.

Rólunk mondtátok

★★★★★

Vásárlóink a beontrips.com szolgáltatásait 4.8/5-re értékelik

Mindent egy helyen el lehet intézni, egyéni utazóknak tökéletes iroda. Bármi problémánk volt, csak telefonáltunk, és segítettek. Nincs még egy olyan iroda, ahol ilyen jó áron elutazhattunk volna Ázsiába két hétre. 
Már alig várom, hogy lefoglalhassam a jövő évi utazásunkat! 

Dóra

A Beontrips ügyfélszolgálatát példaként mutogatnám minden cégnek és szolgáltatónak.
Anyagi vonzattal is járó problémát jeleztem nekik a foglalásom után egy nappal, és 3 órán belül mindenféle akadékoskodás és kérdés nélkül rendezték az ügyet. Először foglaltam náluk, de biztosan nem utoljára!

Viktor

Mi is velünk foglaltuk egyéni utunkat Párizsba. Nagyszerű élmény volt, máskor is biztos foglalok velük utat

Regina

Úgy gondoljuk, hogy minden összeállt

Ne maradj le semmiről

A Feliratkozással elfogadom a Beontrips
adatvédelmi szabályzazát.

MKEH Engedélyszám: U-001757

A Beontrips vagyoni biztosíték biztosítását az Európai Utazási Biztosító Biztosító Zrt. nyújtja. Az oldalon található utazási ötleteken megjelenő árak tényleges kereséseken alapulnak, de a foglalás befejezéséig megváltozhatnak, ha a szolgáltatók aktuális árai módosulnak.

© 2021 Beontrips Kft.