A Beontrips csapata

Menedzsment

Orosz András

Alapító, Ügyvezető Igazgató

András 2016 óta irányítja a cég üzemelési és marketing tevékenységét. Korábban a Malév majd a Wizz Air kötelékében, nemzetközi légitársasági és utazási szakmában szerzett tapasztalattal a Beontrips alapítója. Hobbija a megvalósíthatatlan ötletek és az utazás, így célja például az összes görög sziget bejárása, ami a cég alapítását is inspirálta. Jó úton halad…

 

Takács Miklós

Alapító

Jelenleg stratégiai üzletfejlesztést, partnerkapcsolatokat és vállalati ügyeket irányít. A Beontrips előtt a 37 éves Miklós, a Wizz Air-nél sikeres karriert épített különböző kereskedelmi, főként bevételi fejlesztési pozícióban. Lelkesedik a légi közlekedésért és az utazásért, szereti összekötni utazásait európai városokban megrendezett rendezvényekkel vagy sportolással, például snowboardozni Andorrában, a francia vagy a svájci Alpokban.

 

Schnürmacher Tamás

Értékesítési Vezető

Tamás a Beontrips értékesítési vezetője. Főbb tevékenységi területei az utazási szolgáltatások kialakítása és bővítése, a desztinációs kínálat fejlesztése. Szállodai értékesítésben és utazásszervezésben szerzett széles körű tapasztalatokat; a gyors és valós idejű utazás foglalás lehetősége mellett a teljes körű tájékoztatást, ügyfélközpontú értékesítést tartja szem előtt. Utazásai során az aktív kikapcsolódást, természetjárást, a helyi értékek megismerését keresi.

Ne maradj le semmiről

A Feliratkozással elfogadom a Beontrips
adatvédelmi szabályzazát.