Garancia, biztonság és rugalmasság

Miért nálunk foglalj

★★★★★ Vásárlóink a beontrips.com szolgáltatásait 4.8/5-re értékelik

✔  Legjobb ár garanciát vállalunk a nálunk foglalt repülőjegy és szállás utazási csomagokra!

Ha a foglalásodat követően megtalálod ugyanazt a repülőjegyet és szállást olcsóbban, mint ahogy a beontrips.com oldalon foglaltad, a különbözetet megtérítjük neked!

Ha együtt vásárolod meg a repülőjegyet és a szállást, úgy általában kedvezőbb az ár, mintha külön foglalnád le azokat.

✔  Mentsd el most, foglald le később!

Adunk 24 órát, hogy átgondold és egyeztesd utazásod részleteit. Ha az utazásod drágább lett, jóváírjuk!
Ha a beontrips.com-on elmentesz repülőjegy+szállás utazási ötletet, és azt változatlan formában 24 órán belül megvásárolod, de mindeközben megemelkedett az ár, akkor az árkülönbözetet az utazási ötlet árának 20%-áig jóváírjuk számodra, és ezt felhasználhatod a következő Beontrips foglalásodhoz.

✔  Garantáljuk foglalásod és fizetésed teljes körű biztonságát

A foglalásod teljes körű biztonságban van, mert az általad befizetett teljes összeget biztosítja az EUB biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja.

 

Mik az előnyei, ha a beontrips.com oldalon foglalsz repülőjegyjegyet és szállást együtt?

Egyszerűen összahasonlíthatod a lehetőségeket, számtalan utazási kombinációból választhatsz

  • Utazásodat kedvedre és pénztárcádra szabhatod: az időpontot, a szállodát és a légitársaságot egyaránt a saját igényeid szerint, flexibilisen választhatod. Ezzel szemben az utazási irodák meghirdetett utazási csomagjait általában csak fix időpontokban, limitált választékban tudod igénybe venni.
  • Egyéni utazási csomagod a saját pénztárcádra és igényeidre szabva alakíthatod ki. Térképes utazástervezőnk segítségével egyszerűen állíthatsz össze akár kontinenseken is átívelő, többállomásos körutazást is.

Gyors és megbízható foglalás, átlátható árazás és visszaigazolás

  • A kiválasztott utazást nálunk egyszerűen, gyorsan lefoglalhatod, és felejtsd el, hogy számtalan weboldal különböző és változó árazási, szolgáltatási irányelveihez igazodsz!
  • A fizetendő áron felül – a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót leszámítva, amit előre nem szedhetünk be – már nem számolunk fel semmilyen pótdíjat, illetéket, felárat. Az utazásodról a visszaigazolást, az elektronikus jegyeket azonnal elküldjük neked.

Ha módosítani kell, segítünk

  • A Beontrips gondoskodik az esetleges módosítási kéréseidről, és amennyiben menetrendváltozás történik, saját költségünkön ajánlunk alternatívákat. Ezzel szemben ha külön weboldalakon foglalod le az utazást, nem kapsz segítséget járatmódosulás esetén és az esetleges járulékos plusz költségeket várhatóan neked kell megfizetni.
  • Ha esetleg elakadtál a foglalás során, vagy módosítani szeretnéd az utazásod részleteit, elérhetsz minket telefonon (normál díjas számon), Facebookon vagy emailen. Kézséges ügyfélszolgálatunk premium költségek nélkül, rugalmasan segít változó igényeidre szabni az utazásod.  

Ne maradj le semmiről

A Feliratkozással elfogadom a Beontrips
adatvédelmi szabályzazát.

MKEH Engedélyszám: U-001757

A Beontrips vagyoni biztosíték biztosítását az Európai Utazási Biztosító Biztosító Zrt. nyújtja. Az oldalon található utazási ötleteken megjelenő árak tényleges kereséseken alapulnak, de a foglalás befejezéséig megváltozhatnak, ha a szolgáltatók aktuális árai módosulnak.

© 2021 Beontrips Kft.