Polar Night félmaraton – Tromsø

2017 Júl 31.Események, Tromsø

Ha szeretsz futni, és azok közé az utazók közé tartozol, akik legalább egyszer látni szeretnék a sarki fényt, akkor a tromsø-i Polar Night félmaratont neked találták ki. Tromsø városa Észak-Norvégiában, a sarkkörön túl fekszik: november végétől január végéig tart itt a sarki éj. Ebben az időszakban nem emelkedik a nap a horizont fölé, és ilyenkor Tromsø az egyik legjobb helyszín a sarki fény megfigyelésére. A minden év januárjának első hetében megrendezett futóverseny – amely egyébként a kontinentális Európa legészakibb hivatalos félmaratonja – egy vidám, havas futás, ahol jó időjárási körülmények esetén a pályát fáklyák világítják meg, és minden esély megvan rá, hogy sarki fény táncoljon a futók feje fölött.

Indítsd 2020-at a szintén extrém, nyári Midnight Sun maraton havas testvérével: garantáltan lesz mire visszaemlékezned egész évben!

Hol: Tromsø, Észak-Norvégia
Mikor: 2020. január 4.
Nevezés, több info: msm.no

Összeállítottunk egy két főre szóló utazási ötletet a Polar Night félmaraton hétvégéjére, de kedved szerint megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát. Dönts gyorsan, a futóversenyek idején gyorsan betelnek Tromsø szállodái!

Ez is érdekelhet

Starkbierfest, az erős sörök fesztiválja Münchenben

Starkbierfest, az erős sörök fesztiválja Münchenben

Tetszene egy olyan sörfesztivál, ahol kétszer olyan erős sör és fele akkora tömeg, mint az Oktoberfesten? Ha igen, akkor márciusban is Münchenben a helyed, a Starkbierfesten, azaz az erős sörök fesztiválján. A Starkbierfestet jóval kevesebben ismerik, mint októberi...

Fesztiválozás az óceánparton

Fesztiválozás az óceánparton

A barcelonai Primavera Sound menő portugál kistestvére, a portói NOS Primavera Sound, 2020-ben is szuper fellépőket szállít a háromnapos fesztiválra. Sok más mellett Tyler, The Creator, Beck, Lana del Rey, Pavement, King Krule, Cigarettes after Sex és a Chromatics lép...

Ne maradj le semmiről

A Feliratkozással elfogadom a Beontrips
adatvédelmi szabályzazát.