Megjutalmazunk a foglalásért

Legyél szuperhős!

A szuperhősök mindig segítenek! Segíts te is barátaidnak, ismerőseidnek lefoglalni az álomutazásukat, és cserébe megjutalmazunk téged!

Ha regisztrálsz a Beon Szuperhős programba, minden foglalásért, amit regisztrációddal belépve készítesz barátaidnak, ismerőseidnek, családodnak vagy akár magadnak, 2% visszatérítést adunk kupon formájában, amit utána felhasználhatsz újabb foglalás készítésekor!

A foglalások értékét havonta összesítjük, és következő hónap 7. napjáig megküldjük neked a foglalások összértékének 2%-ával megegyező értékű kupont.

Hogyan lehetsz Szuperhős?

Mielőtt regisztrálnál, olvasd el a további részleteket és feltételeket!

Regisztrálj most a Beon Szuperhős programba, és segíts másoknak utazást foglalni!

4 + 13 =

A Beon Szuperhős program szabályai és feltételei

A Beontrips Beon Szuperhős programjára való regisztrálással jelentkező egyetért, és elfogadja az alábbi feltételeket.

A Beon Szuperhős program (továbbiakban a „Program”) szervezője a Beontrips Kft. 01-09-288415 cégjegyzékszámon bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, amelynek székhelye 1103 Budapest, Kőér utca 2/A, C épület, Magyarország, adószáma: 25480887-2-42, utazásszervezőként történt nyilvántartási száma: U-001757 (továbbiakban a „Szervező”).

1. Általános feltételek:

i. A Programra jelentkezni a beontrips.com-on található regisztrációs űrlap kitöltésével lehet. Szervező 5 munkanapon belül aktiválja, vagy indoklás nélkül visszautasíthatja a regisztrációt. A regisztráció aktiválását követően a jelentkezőnek (továbbiakban a „Partner”) joga van részt venni a Programban.

ii. A Programban való regisztráció díjmentes.

iii. A Programban csak 18. életévét betöltött személy vehet részt.

iv. A Partner regisztráció során, önkéntesen megadott, személyes adatait a Programba való regisztráció után Szervező kezeli az Adatvédelmi Törvény 1992 évi LXIII. cikkelyével összhangban.

v. A Programra való jelentkezéssel Partner elfogadja személyi adatainak jelzett módon és célból történő feldolgozását és felhasználását, valamint a programban való részvétel feltételeit. Személyi adataihoz csak a Szervező alkalmazásában álló munkatársak férhetnek hozzá, meghatározott célból, szükséges mértékben. Partner adatait harmadik félnek nem adjuk tovább.

vi. A Partner elfogadja, hogy részére Szervező marketing célú anyagokat küldjön.

2. A Szolgáltatás népszerűsítése

i. Szervező engedélyezi Partnerének a Beontrips beontrips.com weboldalán (továbbiakban a „Weboldal”) található utazási szolgáltatások népszerűsítését, hirdetését, és ezen szolgáltatások Weboldalon történő foglalásához segítségnyújtást Partner azon ismerőseinek akik a Beontrips által kínált utazási szolgáltatásokat kívánják lefoglalni (továbbiakban az „Utas” vagy „Utasok”).

ii. A Beontrips szolgáltatásainak népszerűsítését tilos az etikus marketing alapelveivel ellenkező módon végezni, vagyis pornográf vagy erőszakos tartalommal bíró, esetleg más módon sértő vagy kirekesztő, illetve a magyar jogszabályi környezettel egyéb módon nem harmonizáló környezetben végezni, valamint bármilyen olyan módon, szövegkörnyezetben vagy vizuális térben amely ellentmond a jó erkölcsnek és a társaság hírnevét károsítja, vagy akár az Szervezőt, akár annak egyes konkrét termékeit, szolgáltatásait a valóságnak nem megfelelő színben tünteti fel.

iii. Elfogadott, aktivált regisztráció esetén Partner a Weboldalon saját Partner bejelentkezési adataival bejelentkezve foglalást készíthet azon Utasoknak akik erre felkérik.

3. Foglalási feltételek

i.  a Weboldal használatakor a Beontrips mindenkor érvényes Általános Szerződési Feltételeinek megfelelően jár el és a foglalás elkészítésekor meggyőződik róla elfogadja Utas nevében is. Az aktuális Általános Szerződési Feltételek a beontrips.com weboldal lábjegyzetében lévő link segítségével bármikor elérhető.

ii. Partner és az Utas lehet egyazon személy is.

iii. Partner köteles tájékoztatni az Utast, vagy annak képviselőjét, hogy utazási szolgáltatás foglalásának segítségnyújtójaként jár el, nem végez utazásszervezői, vagy utazásközvetítői tevékenységet.

iv. Utazási szolgáltatás foglalása során Partner a foglalást az Utassal közösen végzi és az Utast tájékoztatja és a nevében elfogadja a foglalás feltételeit az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatvédelmi Szabályzatot és amennyiben a lefoglalt utazási szolgáltatás biztosítási terméket is tartalmaz akkor a Biztosítási Szerződési Feltételeket.

v. A Partner meggyőződik arról, hogy az Utas az utazással kapcsolatos minden információ birtokába került, az utazási szolgáltatás visszaigazolását az Utas megkapta és az Utas teljes mértékben tisztában van a lefoglalt utazás teljesítéséhez szükséges további teendőkkel.

vi. Az utazási szolgáltatás vásárlója az Utas, akinek Partner segítséget nyújt a foglaláshoz, Utazási Szerződés a Beontrips Kft és az Utas között jön létre.

vii. A Beontrips kizárja a felelősségét minden olyan esetben amikor az Utasnak kára keletkezett a Partner jelen fejezetben részletezett tájékoztatási kötelezettségének az elmulasztása vagy hiányos teljesítése okán.

4. Partneri visszatérítés

Amennyiben Partner saját Partner fiókjába bejelentkezve foglalást készít és fizet, a kifizetett összeg 2%-át a Szervező kupon formájában Partner részére visszatéríti a következő feltételekkel:

a) Minden hónap 7. napjáig a megelőző hónapban kifizetett foglalások összértékének 2 % át kupon formájában Partner regisztrált e-mail címére megküldi.

b) A kupon az általános felhasználási feltételek szerint a kiállítástól számított 12 hónapig használható fel utazási szolgáltatás Weboldalon történő vásárlásakor.

c) A Szolgáltató a kuponnal részben vagy egészben fizetett foglalást is figyelembe veszi a Partner következő visszatérítésének a számításakor.

d) Amennyiben egy Partner regisztrációval készült foglalás később törlésre kerül, a törölt szolgáltatások értéke után visszatérítés nem jár. Amennyiben a visszatérítés már megtörtént, akkor a foglalás törlésekor a törlési díjat a Beontrips jogosult a foglalás értékének 2%-ával megemelni.

5. A szerződés felmondásának feltételei

A programban való részvétel, így a Partner és a Szervező közötti együttműködés határozatlan időre szól, annak megszüntetését bármelyik fél kezdeményezheti felmondási idő nélkül – az erre irányuló szándék jelzése e-mailben történik, következményeként pedig a Partner profilja felfüggesztésre kerül.

A Szervező megszüntetheti az együttműködést és felfüggesztheti Partner profilját mindennemű jelen programban rögzített kötelezettsége teljesítése nélkül amennyiben a Partner i) a Beontrips Általános Szerződési Feltételeibe ütköző tevékenységet folytat, vagy ii) jelen program feltételinek a megszegése esetén, vagy iii) csalás gyanúja esetén, iv) illetve, ha a Partner a Szervezőt negatív színben tünteti fel vagy a Szervező szolgáltatásairól valótlant állít. Ez esetben Partner semmilyen további visszatérítésre nem jogosult, és a Szervező fenntartja a jogot, hogy már a Partner birtokában lévő jelen program alapján szerzett kuponokat érvénytelenítse.

6. Egyéb feltételek

Szervezőnek jogában áll a programhoz kötődő feltételeket bármikor módosítani, beleértve a visszatérítés rendszerét, illetve a Programot bármikor megszüntetni.

Az esetleges változások végrehajtásáról Szervező 5 nappal korábban, e-mailben értesíti Partnereit. Amennyiben Partnernek a szerződést módosító, új feltételeket nem áll módjában elfogadni és erről a Szervezőt írásban (beleértve az e-mailt is) értesíti, úgy a Partner és Szervező közti szerződés hatályát veszti.

Az Programban való részvétellel Partner vállalja a fentiekben foglalt szabályok és feltételek tudomásul vételét és elfogadását.

ne maradj le semmiről

A Feliratkozással elfogadom a Beontrips
adatvédelmi szabályzazát.