Jóváírás minden foglalás után

Törzsutas program

Most még jobban megéri törzsutasunknak lenni!

Miért?
Regisztrálj a Beontrips oldalán és azonnal jóváírunk 5000 pontot a profilodon. 1 BEONpont=1 Ft, vagyis rögtön 5000 Ft kedvezménnyel foglalhatod le a következő utadat.
✔ Foglalj utazást a beontrips.com oldalon, és az utazás teljes árának 4%-át jóváírjuk BEONpont-ként, amit aztán ismét felhasználhatsz egy újabb foglaláshoz.
✔ Utazásfoglaláskor tehát felhasználhatod BEONpontjaidat amivel azonnal csökken a fizetendő részvételi díj.

Már kezdheted is!

Hogyan működik?

Profilodban itt látod BEONpont egyenlegedet:

A fizetési oldalon tudod beállítani, mennyi BEONpontot szeretnél felhasználni:

Törzsutas program —  felhasználási feltételek

1. A pontok a profilban való jóváírás után 12 hónapig használhatók fel, utazási szolgáltatás jelen weboldalon történő vásárlásakor.

2. A pontok készpénzre nem válthatók és egy utazási szolgáltatás foglalása során annak értékének maximum 50%-áig használhatók fel.

3. Foglalás után, ha pontfelhasználás nem történt, utólag nincs lehetőség az adott foglaláshoz a pontok felhasználásra.

4. A foglalások után járó pontok a leutazást követően kerülnek jóváírásra és jelennek meg a regisztrált felhasználó egyenlegen.

5. A foglalás elkészítésekor, amennyiben nem a foglalást végző személy az Utas, akkor a foglalást végző személy az Utast tájékoztatja, a nevében elfogadja a foglalás feltételeit (az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatvédelmi Szabályzatot és amennyiben a lefoglalt utazási szolgáltatás biztosítási terméket is tartalmaz, akkor a Biztosítási Szerződési Feltételeket) és meggyőződik róla, hogy az Utas ezen szabályoknak tudatában van.

6. A Beontrips kizárja a felelősségét minden olyan esetben, amikor az Utasnak kára keletkezett a foglalást végző személy tájékoztatási kötelezettségének az elmulasztása vagy hiányos teljesítése okán.

7. A Beontrips fenntartja a jogot hogy már a regisztrált felhasználó birtokában lévő jelen program alapján szerzett kuponokat érvénytelenítse mindennemű kötelezettség teljesítése nélkül, amennyiben a regisztrált felhasználó i) a Beontrips Általános Szerződési Feltételeibe ütköző tevékenységet folytat, vagy ii) ha a Beontrips-et negatív színben tünteti fel vagy a szolgáltatásokról valótlant állít, iii) illetve bármiféle csalás gyanúja esetén. Ez esetben a regisztrált felhasználó semmilyen további visszatérítésre nem jogosult.

8. A Beontrips-nek jogában áll a programhoz kötődő feltételeket bármikor módosítani, beleértve a visszatérítés rendszerét, illetve a Programot bármikor megszüntetni.

Ne maradj le semmiről

A Feliratkozással elfogadom a Beontrips
adatvédelmi szabályzazát.

MKEH Engedélyszám: U-001757

A Beontrips vagyoni biztosíték biztosítását az Európai Utazási Biztosító Biztosító Zrt. nyújtja. Az oldalon található utazási ötleteken megjelenő árak tényleges kereséseken alapulnak, de a foglalás befejezéséig megváltozhatnak, ha a szolgáltatók aktuális árai módosulnak.

© 2021 Beontrips Kft.