Winter Wonderland: téli meseország Londonban

2017 nov 8.London, Események

Elvarázsolt kastély, cirkusz, jégvilág és Mikulásbirodalom, vidámpark és fedett jégpálya, hütte stílusú koktélbár és persze gigantkus ajándékvásár: ez a Winter Wonderland, Anglia első számú karácsonyi vására és vidámparkja Londonban, a Hyde Parkban. A minden nap délelőtt 10-től este 10-ig nyitva tartó Winter Wonderland-be a belépés igyenes, de a programokra és attrakciókra jegyet kell váltani: érdemes előre, az interneten megtervezni a látogatást, hogy elkerüljétek a sorban állást.

Hol: Hyde Park, London

Mikor: 2019. november 25-2020. január 05.

Ez is érdekelhet

Vidámparkból sosem elég

Vidámparkból sosem elég

Gyerekeknek, gyerekekkel a lehető legszuperebb programot jelentik a vidámparkok, felnőttként pedig nemcsak azt szeretjük bennük, hogy egy-egy napra visszarepítenek a gyerekkor legszebb emlékei közé, hanem azt is, hogy egészséges mennyiségű izgalommal látnak el. A legjobb vidámparkok Európában, plusz egy bónusz Dubajból.

Micimackó kiállítás Londonban

Micimackó kiállítás Londonban

A világ kedvenc medvéje, Micimackó és barátai nem öregszenek, pedig több mint 90 éve jelentek meg először nyomtatásban. A londoni Victoria & Albert múzeum most nekik rendez kiállítást: a decemberben induló tárlat igazi családi program, amit valószínűleg...

Ne maradj le semmiről

A Feliratkozással elfogadom a Beontrips
adatvédelmi szabályzazát.

MKEH Engedélyszám: U-001757

A Beontrips vagyoni biztosíték biztosítását az Európai Utazási Biztosító Biztosító Zrt. nyújtja. Az oldalon található utazási ötleteken megjelenő árak tényleges kereséseken alapulnak, de a foglalás befejezéséig megváltozhatnak, ha a szolgáltatók aktuális árai módosulnak.

© 2021 Beontrips Kft.